fbpx

Primele
plutiri

Bazinele noastre de plutire vor avea grijă de tot. Vino fără așteptări și lasă soluția mătăsoasă de săruri Epsom cu Ozon   să-ți relaxeze confortabil corpul și mintea.

Pre Plutire

1

Vino cu 15 minute
mai devreme.

2

Fă un duș pentru a îndepărta parfumul și toate produsele cosmetice de pe păr și corp.

3

Enjoy!

E important să bei apă înaintea ședinței pentru o bună hidratare pe toată durata plutirii.

Recomandăm o masă ușoară cu 1-2h înainte de plutire.

Evită să consumi produse cu multă cofeină sau energizante înainte de ședința de plutire deoarece vrei să îți pregătești corpul pentru calm, liniște și relaxare.

Este recomandat să nu te razi sau să te epilezi cu 24h înaintea sesiunii de plutire pentru că sarea Epsom poate irita pielea sensibilă.

Recomandăm să aștepți o săptămână pentru a lăsa culoarea să se fixeze bine și pentru a evita scurgerea acesteia în apa din bazin. Dacă nu iese culoarea când te clătești la duș atunci este ok să plutești.

Recomandăm să aștepți 2 săptămâni după un tatuaj proaspăt făcut pentru a evita orice discomfort care poate apărea în apa salină.

Am descoperit că dacă practici înainte o activitate fizică (yoga, cardio sau antrenament de rezistență), acestea îmbunătățesc considerabil experiența plutirii.

Post Plutire

4

Muzica se va activa ușor pentru a te anunța că ședința s-a încheiat.

5

Clătește sarea apoi reflectă și bucură-te de strălucirea post-plutire la un ceai în lobby-ul recepției.

Permite-ți să te deconectezi complet de orice gânduri anterioare și atașamente de lumea exterioară. Acceptă darul timpului necesar pentru a te relaxa, recupera și reîncărca pe toate planurile.

Cele două poziții sunt fie ambele brațe lateral, fie cu brațele sub cap. Încearcă ambele variante si alege-o pe cea cu care te simți cel mai confortabil.  Pentru a te opri din mișcarea de balans și a te poziționa în mijloc – echilibrează-te cu brațele și picioarele de părțile laterale ale bazinului, apoi relaxează-te ușor și plutește.

Folosește-ți respirația ca un instrument pentru a-ți relaxa corpul și a-ți liniști mintea, în principal recomandăm respirația nazală. La început, adânc și în mod conștient apoi treptat manipulează din ce in ce mai puțin respirația și doar observă.

Acum, fără nici un motiv să te concentrezi asupra corpului, mintea ta poate fi în pace. Doar fi prezent(ă) și permite-i sentimentului de calm să preia controlul, detașează-te și bucură-te de experiență.

Oferim tot ceea ce este nevoie pentru o sesiune de plutire perfectă: prosoape, papuci, halat si alte accesorii necesare plutirii & post plutire.

Fi binevenit(ă) să îți aduci articolele de toaletă personale dacă dorești. Un costum de baie este opțional deoarece fiecare bazin este construit în camera privată dotate cu o zonă de schimbare, de asemenea, fiecare cameră are propriul duș revigorant pentru utilizare înainte și după sesiune.

Bucură-te de afterglow!