fbpx

Imaginează-ți un mediu eliberat de gravitație, încordări, tensiuni sau dureri. Imaginează-ți dacă ai putea pluti fără efort, distrageri sau zgomot nedorit.

Bazinul de plutire creeaza un mediu ce anulează senzația de gravitație și care permite minții și corpului să se relaxeze cu adevărat. Bazinul conține o soluție specială de apă foarte salină, ce conține 500 kg de sare Epsom. Flotabilitatea face plutitul la suprafața apei sa se simtă ca plutitul in aer. Fară efort, poți atenua durerile, îmbunătăți somnul, te poți vindeca mai rapid, relaxa, destresa și te poți amuza in această stare unică. Beneficiile sunt uimitoare.

După ședință…

  • După sesiune, poți folosi Refresh Room, unde o să găsești uscător de păr, loțiuni și alte produse cosmetice, bețigașe de urechi, etc. Dacă ai nevoie de perie de păr sau pieptene, te rugăm să iți aduci.
  • Încurajăm fiecare client să petreacă timp in recepția sau curtea OVO după plutire și să se bucure de un ceai proaspăt preparat. Ne-am bucura și dacă ai impărtăși experiența in jurnalul nostru.
  • Plutirea este o terapie puternică, bea suficientă apă după ședință.

Fii atent

  • Beneficiile plutirii persistă în zilele ce urmează sesiunii. Observa cum te simți în următoarele câteva zile.
  • Ai dormit mai bine? Cum se mai simt durerile? Observi o stare de spirit mai ușoară, mai lipsită de griji?
  • Când noi ne simțim mai bine, viața se simte mai bine. Sperăm că te vei gândi sa revii de-a lungul timpului să experimentezi Plutirea.

 

Centrul nostru

65 Gala Galaction,
Bucharest, Romania
Phone : +40 770 294 563
Email : contact@ovofloat.ro

[contact-form-7 404 "Not Found"]