fbpx

TEHNICI DE MASAJ

Reflexogen
  • Are la bază stimularea organelor interne sau a sistemelor organismului prin presiuni în puncte cheie reflexe de la nivelul tălpii, mâinii sau urechilor. Principiul de bază este acela că toate organele, glandele și sistemele corpului se oglindesc la nivelul extremităților.

Technica Osteopatică & Miotensivă
  • O metodă non-ivazivă, care are ca scop omogenizarea și implicit eliberarea tensiunilor profunde din fascii, iar tehnica miotensiva lucrează la echilibrarea liniilor de forță în plan fizic, activând sistemul neuromuscular, neurovascular și cel neuroendocrin.

Fascial
  • Masajul mio-fascial se orientează predominant asupra fasciilor care înconjoară mușchii, articulațiile și organele interne. Îmbunătățește poziția, consistența şi capacitatea de transmitere a forțelor și senzațiilor, făcând mișcarea mai lină, mai naturală, lipsită de durere, mai eficientă și elegantă;

    Fascia este o structură implicată în toate dezechilibrele funcționale și structurale ale corpului de unde și impactul imens terapeutic pe care il are abordarea ei.

Radu Anghel

A studiat corpul uman în ultimii 12 ani prin sport, meditație, tehnici de respirație și alte metode de recuperare și vindecare. Practică yoga, Qi Qong, Tai Chi, împletindu-le adesea cu sesiuni calisthenice și maratoane montane.
În prezent studiază osteopatia la Institutul Român de Osteopatie din București și alte abordări medicale atât occidentale cât și orientale pentru a facilita realinierea funcționalității optime a corpului și a minții.
Radu oferă masaj terapeutic ca o fuziune de proceduri Osteopatice, Trigger Point, Presopunctură orientală, masaj profund și tehnici de drenaj limfatic, care facilitează recuperarea si fortificarea corpului.

Technica Osteopatică & Trigger Point

Disponibil:

Sambata – Duminica 10 – 20

Cristian Niculae

Studiază Osteopatia Tradițională la Institutul Român de Osteopatie din București având prima formare în tratamentul corpului ca Tehnician de Masaj Terapeutic în 2014. Sesiunile lui au un efect de restabilire a mișcarii interioare proprie, cu scopul de a omogeniza fiecare aspect de densitate stocat în corp. Având cunoștințe de tehnici osteopatice și miotensive, acest lucru îi permite să genereze și să restaureze un flux natural și revitalizant în organism, astfel încât procesul de auto-vindecare este rezultatul.

Technica Osteopatică & Miotensivă

Disponibil:

Marti – Joi  10 – 20

Iris Ruse

Pasionată din copilărie de corpul uman și de misterele vieții, se bucură că are ocazia să-și expună observațiile și să contribuie la reîntregirea ființei umane. A ales să își îndrepte curiozitatea către medicina orientală, deoarece aici a găsit o abordare holistică (trup, minte, spirit) asupra a ceea ce înseamnă Omul și relația sa cu Universul. A observat de-a lungul calatoriei ei cum stresul, presiunile și tensiunile sociale se reflectă în corpul fizic, transferandu-se în tensiuni fizice, de multe ori dureroase, apărând astfel blocajele fizico-energetice și o bucură nespus ca există o întreagă mișcare în a aduce înțelepciunea antică orientală în Europa și de a o integra în sistemul nostru de gândire. Pe lângă specializare ca Tehnician in Masaj Fascial, Iris este inițiată în Reiki și Chi Gong și practicantă de arte marțiale.

Technica Mio-Fascial, Reflexogen, Drenaj Limfatic, Trigger Point & Terapeutic

Disponibil:

Marți – Miercuri – Joi 10 -20

30′

Osteopatică & Miotensivă
Cristian 70 lei

Terapeutic
Iris 70 lei

60′

Osteopatică & Miotensivă
Cristian 130 lei

Osteopatică & Trigger Point
Radu 130 lei

Terapeutic
Iris 150 lei

90′

Fascial
Iris 230 lei

Reflexogen
Iris 150 lei

Terapeutic
Iris 240 lei

120′

Fascial
Iris 300 lei

Terapeutic
Iris 240 lei

[contact-form-7 404 "Not Found"]