fbpx
Protocoale de siguranță Coronavirus

Potrivit experților, boala nu este transmisă prin intermediul apei, deci este improbabil ca COVID-19 să fie răspândit în bazine de privare senzorială, bazine de înot sau saloane spa.

Cu toate acestea, interacțiunea dintre persoane și cele cu suprafețele cu care oamenii intră în contact sunt o îngrijorare când vorbim de răspândirea COVID-19.

OVO Float este deja un loc de risc foarte scăzut, dar am implementat politici și proceduri de salubritate suplimentare pentru a ne asigura că putem continua să furnizăm plutirile necesare comunității noastre.

• Timpul alocat dintre plutirii este de 60 de minute, astfel încât clienții să nu interacționeze între ei.
• Am intensificat frecvența noastră de dezinfectare zilnică, minuțioasă, a articolelor atinse des din centrul nostru, cum ar fi mânerele ușilor și blaturile.
• Ca întotdeauna, igienizăm camerele după și înainte de fiecare client cu un dezinfectant pentru eliminarea COVID-19 (și viruși / bacterii în general).
• Angajații noștri rămân acasă dacă simt simptome.
• Clienții trebuie să rămână acasă dacă simt simptome, iar noi oferim rambursări complete, chiar și pentru anulările de ultim moment.
• Recomandăm ca plutitorii să plătească înainte de timp, online sau prin telefon, pentru a limita interacțiunea fizică.
• Bazinele de plutire și apa, în general, nu sunt un mijloc de transmisie pentru COVID-19, dar bazinele noastre de plutire sunt întotdeauna dezinfectate cu lumină UV, un filtru de 1-10 microni, infuzare cu ozon și cel puțin trei treceri volumetrice complete între fiecare client.

Este o bucurie să poți oferi un loc de vindecare, relaxare și răgaz pentru comunitate, în special în perioadele incerte și stresante. Vom rămâne deschiși atâta timp cât vom putea face acest lucru în mod responsabil – suntem la curent cu constatările, noutățile și recomandările autorităților pe măsură ce acestea sunt emise.

Mai jos sunt prezentate mai multe citate directe ale Dr. Roy Vore privind noul coronavirus. Dr. Vore este un fiziolog microbian, recunoscut la nivel internațional drept autoritatea principală a sectorului piscinei și spa-ului în domeniul bolilor de apă de agrement.

„Epidemiologii încă investighează modul în care se răspândește COVID-19. În acest moment se crede că virusul este răspândit în picături de la strănut și tuse. Când cineva inhalează o picătură infectată, virusul intră în tractul respirator superior și poate provoca infecție. Pe baza altor viruși similari, acest lucru se întâmplă atunci când două persoane sunt la o distanță de cel puțin 6 metri unul de celălalt. Există unele indicații că atingerea suprafețelor contaminate cu picături poate provoca infecție, dar acesta nu este principalul mod de răspândire a virusului.

Majoritatea virusurilor similare sunt răspândite după ce o persoană infectată dezvoltă simptome, în acest caz febră. Există câteva indicii conform cărora persoanele infectate fără simptome pot fi capabile să răspândească virusul către alții, dar acesta nu este principalul mod de răspândire.

Apa nefiind un mediu probabil de transmisie, toate centrele de plutire ar trebui să se concentreze pe dezinfectarea suprafețelor dure, inclusiv scaune, butoane pentru uși, contoare de control și toate suprafețele solide unde cineva ar putea pune mâna.”

Vă rugăm să contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri.

Cu drag,
Echipa OVO