fbpx

Cat de des sa plutesc?

Cat de des sa plutesc?

Cat de des sa plutesc? 940 788 Cristian

Una dintre intrebarile pe care le auzim cel mai des este “Cat de des ar trebui sa plutesc?”. Raspunsul scurt este ca difera pentru toata lumea si totul depinde de fiecare persoana in parte. Unii oameni plutesc odata pe luna, altii odata pe saptama iar unii de cateva ori pe saptamana. Iata cateva lucruri de luat in considerare:

  • In general, sunt necesare cateva plutiri pentru a maximiza experienta. La fel cum se intampla cu orice experienta noua, in mare, prima oara vei incerca sa iti dai seama despre ce este vorba. A doua oara vei stii mai bine la ce sa te astepti si vei putea sa atingi o deconectare mai profunda. De la a treia plutire deja te vei simti foarte confortabil(a), relaxat(a) si deschis(a) pentru a primi experienta completa.
  • Pe parcursul primelor tale trei plutiri este posibil sa experimentezi un efect de detoxifiere si  vei fi intr-o stare de relaxare si somnolenta. In urmatoarele plutiri, vei face tranzitia catre a te simti relaxat(a) dar energizat(a). Plutirea iti aduce corpul inapoi in echilibru.

Frecventa va fi, in final, bazata pe nevoile tale. De exemplu:

  • Cineva care pluteste pentru alinarea durerilor o sa vada rezultatele plutind de cateva ori pe saptamana. Dupa cateva sedinte iti vei putea da seama cum te vei simti comparat sau combinat cu vizitele la chiropractician, la masaj sau la terapeut fizician.
  • Pentru atleti, plutirea ajuta in doua arii vitale, recuperare si vizualizare.
    • Plutirea ajuta corpul sa se recupereze in urma activitatilor intense sau antrenamentelor. Incorporand sedintele de plutire in rutina ta poate fi o modalitate eficienta  de a reduce durerile musculare, de a ajuta circulatia si de a relaxa complet muschii pentru a-i ajuta in refacere si reconstructie. Incearca sa adaugi o sedinta de plutire de recuperare in rutina ta, saptamanal sau la doua saptamani.
    • Pregatirea mentala este cheia in orice sport. Plutirea poate fi o unealta puternica pentru vizualizare si repetitie mentala, aducand concentrare, promptitudine si reducerea anxietatii. Ai o competitie importanta ce vine? Programeaza o plutire devreme in antrenamentul tau pentru a te ajuta sa vizualizezi scopul din fata ta. Iar in saptamana competitiei, nu este nici o cale mai buna de a atinge starea de spirit potrivita.
  • Oamenii ce au un stil de viata apasator sau profesii stresante pot experimenta beneficii importante aduse de plutirea saptamanala sau de doua ori pe saptamana. Ca o vizita la yoga sau spa, plutirea ajuta in a avea un sentiment de calm si concentrare, sentiment greu de gasit in viata noastra de zi cu zi. Incorporand plutirea in rutina saptamanala iti va aduce relaxare, intinerire, dar si concentrare, claritate si echilibrul necesar.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii referitoare la oferte. Pachetele noastre ce includ mai multe sedinte fac plutirea regulata accesibila si convenienta.

Leave a Reply