fbpx

The Float Cabin

The Float Room

Ce este plutirea?

Plutirea este o modalitate unica de eliberare de stresul constant din viata de zi cu zi si ajuta la stimularea puterii naturale de vindecare si regenerare a propriului nostru corp. Terapia prin plutire este un tratament ce creste constant in industria wellness. Este folosita de oamenii ce sufera de stres, au dureri cronice, oboseala suprarenala, probleme cu somnul sau sunt in cautare de modalitati de a isi imbunatati sanatatea si starea de bine.

Bazinul de plutire contine 500 kg sare Epsom, saturate in 1000 litri de apa, de aproximativ 27 cm inaltime. Solutia rezultata ajuta la crearea unei experiente unice, in timp ce plutesti fara efort la suprafata ei, eliberandu-te de senzatia de gravitatie.

“Dupa cinci minute nu mai auzi nimic, nu mai vezi nimic si nu mai simti nimic… Ca si cum ai pluti in spatiu.”

Zero Distragere

Bazinele noastre de plutire sunt izolate fonic si luminos, astfel incat sa blocheze orice distrageri externe, iar plutitul in bazin face ca mintea si corpul tau sa se poata cu adevarat relaxa, nemafiind nevoite sa lucreze pentru a contracara gravitatia cu care ne confruntam pe Pamant. Apa este incalzita la temperatura pielii (34.8 C), ceea ce face aproape imposibil sa iti dai seama unde se termina corpul si unde incepe apa.

Eliberat de senzatiile de temperatura, tactile, vizuale si auditive (ce impreuna sunt responsabile pentru 90% din activitatea neuromusculara normala), iti conservi si redirectionezi cantitati vaste de energie fizica si mentala.

Relaxare completa

Eliberarea de gravitatie este facuta posibila de apa suprasaturata cu sare Epsom, permitand fiecarui muschi din corp sa atinga un nivel de relaxare deplina. Ca si in meditatia adanca, corpul si mintea ating calmul, creierul intra intr-o stare de unde theta, rezultand o stare de relaxare profunda.

 

Odihna si vindecare

Odata intrat in bazin, ai controlul asupra luminilor prezente printr-o telecomanda ce iti este pusa la dispozitie. De asemenea, muzica meditativa, pusa pentru a ajuta la deconectarea de viata de zi cu zi, poate fi oprita cu un buton de pe aceeasi telecomanda. Dupa ce lumina si muzica sunt oprite incepi sa plutesti in liniste si intuneric.

 

Sare Epsom (Sulfat de magneziu)

In timp ce corpul pluteste, absoarbe mici cantitati de sulfat de magneziu prin piele. Aceasta este una dintre cele mai bune metode de a te asigura ca nu ai deficit de magneziu. Nivelul scazut al acestuia se poate manifesta inclusiv prin oboseala, crampe sau spasme musculare, convulsii si altele. Corpul are nevoie de magneziu pentru a descompune moleculele de zahar si pentru a stimula circulatia sanguina. Sarea Epsom este de asemenea folosita pentru tratarea pacientilor ce sufera de astm, autism, tensiune arteriala, obezitate si altele.