fbpx

Alinarea naturală a anxietății: la o plutire distanță.

Alinarea naturală a anxietății: la o plutire distanță.

Alinarea naturală a anxietății: la o plutire distanță. 1080 721 Cristian
Alinarea naturală a anxietății: la o plutire distanță.

 

Beneficiile naturale ale terapiei prin plutire funcționează împotriva: anxietății, stresului, insomniei, TSPT, fibriomialgiei, oboselii cronice, depresiei, migrenelor și durerilor cronice.

 

Sunt numeroase studiile care vorbesc despre terapia prin plutire:

– O singură ședință de Terapie prin Plutire arată în imaginile RMN comparate ca având efecte similare asupra amigdalei ca o doza de medicamentație anti-anxietate – totul natural

– în plus față de alinarea anxietății, într-un studiu despre durerile cronice, 100% dintre participanți au avut un fel de ușurare a durerilor și majoritatea au ajuns la punctul de a avea zero dureri până la unele slabe, după doar câteva ședințe.

– Plutirea poate fi o opțiune ca tratament natural, eficient, pentru anxietate, depresie, insomnii, TSPT, fibriomialgia și altele.

O abordare terapeutica diferita

 Terapia prin plutire nu sugerează că ar fi un panaceu, un miracol ce vindecă orice boala, ci doar că este un mediu extrem de eficient care, în mod natural, calmează sistemul nervos printr-un puternic răspuns de relaxare, cunoscut și drept activare parasimpatică. Și, pe lângă deceniile de cercetări științifice care vorbesc despre efectele terapiei prin plutire, avem sute de clienți care au experimentat alinare și care își împărtășesc regulat incredibilele povești cu noi.

 

Frecvența plutirii:

În timp ce majoritatea oamenilor experimentează o descărcare și relaxare chiar de la prima lor vizita, pentru rezultate optime recomandăm să plutiți de 2-3 ori pe lună, timp de 2-3 luni. E o modalitate perfectă pentru a începe o practică de wellness ce te va ajuta sa îți gestionezi eficient, în mod natural, anxietatea. Chiar și o plutire sau două timp de 4-6 luni sunt foarte benefice și este un început minunat.

Odată ce ai la activ 10 plutiri, vei putea vedea cu siguranță cum plutirea este benefică pentru tine și pentru viața ta și, dacă ești la fel ca mulți dintre clienții noștri, vei continua cu practica plutirii. Este important să îți aduci aminte că dacă viața devine aglomerată și simți că stresul și anxietatea se acumulează, atunci asta este un semn ca ar trebui sa plutești. Găsind timp pentru o plutire în aceste perioade ocupate te va ajuta strategic să îți gestionezi anxietatea.

Avem o comunitate de oameni ce plutesc regulat, incluzând echipa OVO, deoarece tratând deprivarea senzorială ca pe o practică este modalitatea cea mai bună de a maximiza toate beneficiile.

Acesta este motivul pentru care avem pachete speciale pentru membrii OVO, ce includ un număr de ședințe (pot fi transmisibile și către alte persoane), prețuri speciale și alte beneficii, toate pentru a te ajuta să te eliberezi de anxietăți prin experimentarea beneficiilor uimitoare ale terapiei prin plutire la centru nostru.

Contactează-ne pentru detalii despre plutire sau despre ofertele noastre prin telefon sau mail.

Leave a Reply